SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Söderhamns GF
Gymnastik

Som ledare i vår förening eftersträvar vi en god moral, bra träningsmöjligheter och personlig- och gymnastisk utveckling för alla våra gymnaster oavsett ålder. 

Som ideell ledare i föreningen så lägger ledarna ner privat tid på föreningen och gymnasterna i form av träningar, läger, tävlingar, planering, struktur, administration, utveckling, glädje och gemenskap. 
 
Våra ledare är utbildade genom Svenska Gymnastikförbundet och är licenserade inom de olika steg i utbildningsstegen.
Föreningen följer Gymnastikförbundets utbildningskrav och licens/försäkringskrav samt tränings/tävlingskrav.  På länken nedan kan du läsa mer om utbildningskrav och licens/försäkring.
 
Våra ledare är försäkrade genom Gymnastikförbundet. Lika så ditt barn, läs mer om ditt barns försäkring och licens på Avgifter och Försäkring. Det hittar du i spalten till vänster. 
 
Inom truppgymnastik ska du som ledare kunna ha koll på och i de flesta fall kunna träna gymnaster i alla grenar som finns inom disciplinen truppgymnastik. Vilket är Tumbling, Trampett och Fristående. För att kunna leda och träna gymnaster i de olika grenar måste du vara utbildad.
I nuläget har vi ledare som är licenserade i barn och ungdom upp till disciplin steg B. 
 
Som ledare i vår förening inom trupp har du förmåner som:
- gratis träning på Gymmix gruppträning
- Ditt barn/dina barn tränar för halva terminsavgiften 
- föreningen står för utbildningskostnader
- osv