SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Söderhamns GF
Gymnastik
Föräldramöte ht-20
2020-10-21 15:24
Föräldramöte HT-20
Då vi inte, som annars vid terminsstart, kan hålla i ett möte i hallen p.g.a. Covid-19 så har vi nu istället sammanställt lite information för er att ta del av.
1. Corona
Som ni vet fortsätter smittspridningen runtom i landet och vi håller kvar vid de restriktioner vi hade i våras:
• Vi vill inte att föräldrar befinner sig i hallen mer än absolut nödvändigt. Vi ledare tar emot i hallen och släpper ut gymnasterna efter avslutad träning.
• Handhygienen är fortsatt viktig! Tvätta händerna! Alla gymnaster och ledare ska också sprita sina händer innan insläpp i gymnastikhallen och vi torkar av alla redskap mellan grupperna.
• Vid förkylningssymptom stannar vi hemma, både ledare och gymnaster.
Tillsammans klarar vi det här!
2. Föreningsoverall/kläder
Föreningen kommer inför våren 2021 att införa en ny föreningsoverall som kommer att gå att prova ut och beställa på Team Sportia. Även träningskläder med föreningsloggan kommer att finnas där.
Overallen är obligatorisk för tävlingsgymnaster och ska bäras när gymnasten representerar föreningen på tävling.
Dräkt under tävlingsdagen står föreningen för. Den är obligatorisk och ska bäras av gymnast när den representerar föreningen på tävling. Föreningens dräkter får inte användas annat än när gymnasten representerar Söderhamn GF.
3. Avgifter
Medlemsavgiften är 150 kr/kalenderår.
Terminsavgiften (2 st/år) är, beroende på vilken grupp gymnasten går i och antal timmar gruppen tränar varje vecka, 600–1400 kr/termin.
Vi kommer från VT2021 att införa en tävlingsavgift om 100 kr/tävling. Detta gäller för tävlingar som Gävleborgsjakten och Uppsvenska mästerskapen som är tävlingar inom våran Region. Rikstävlingar kommer att kosta 500–1500 kr/tävling då dessa oftast innebär övernattning och mat för flera dagar.
Avgiften inför vi då vi inför varje tävling betalar en startavgift för varje trupp och för att föreningen står för dräkterna som används under tävling.
Vi har för avsikt att varje tävlingstrupp ska delta i 1–2 tävlingar/termin.
4. Tävlingsanmälan och betalning
Anmälan sker till truppens huvudledare. Är man osäker på vem som är huvudledaren så kan man maila kansli@soderhamnsgympan.se eller fråga sina respektive ledare. I samband med anmälan ska tävlingsavgiften betalas in på truppkontot, om det inte sker på senast utsatt tid så kan inte gymnasten delta. Mer information kring det kommer att ges när det blir aktuellt.
För att ledaren ska kunna planera tävlingen behöver den veta vilka gymnaster som vill delta.
Svara ALLTID på anmälan till tävling så vi vet om ni ska med eller inte. Det svaret
betyder dock INTE att ni är anmäld till tävlingen utan att ni har för avsikt att delta, anmälan är klar när betalningen är gjord.
5. Försäljningar
Vi har i föreningen inget säljtvång, men det är väldigt uppskattat att ni hjälper till att sälja. Särskilt i år då stora inkomstkällor såsom tävling och uppvisning blivit inställda. Vi vill så klart inte behöva våra höja terminsavgifter eller dra in på utbildningar för våra ledare på grund av detta, så er sälj-hjälp betyder mycket.
Vi har just avslutat första delen i försäljningen av NewBody och som ni kanske sett så slog vi förra försäljningens rekord med över 200 fler sålda paket denna gång! Grymt jobbat alla! Vi återkommer med mer information när leveransen har kommit. Efterbeställningen är redan nu öppen, om ni kommit på något mer som behöver beställas. Den stängs 30 oktober.
Vi har även dragit igång försäljning av Bingolottos adventskalendrar. Eftersom ni inte kan vara i hallen p.g.a. corona, så säg till er ledare eller maila Mikaela Halvarsson på kansli@soderhamnsgympan.se så ser vi till att ni får kalendrar.
Det kommer också att finnas Bingolotter till uppesittarkvällen den 23 december. Vi återkommer när dessa har kommit till oss, men ta gärna upp beställningar redan nu från era nära och kära.
6. Avsluta sitt medlemskap
Ett medlemskap fortsätter så länge man inte sagt upp det och det gör man genom att kontakta Mikaela Halvarsson på mail kansli@soderhamnsgympan.se. Detta ska göras senast 1 vecka innan terminsstart, annars debiteras man full avgift. Har ni inte sagt upp er plats räknar vi med att gymnasten ska delta - vi planerar grupper utifrån detta och betalar för försäkring för ert barn. Det är därför jätteviktigt att vi får reda på avhopp i tid!
Efter första träningstillfället skickas terminsavgifterna ut till den mailadress ni registrerat på gymnasten, meddela oss eventuella adressändringar.
7. Städ
Vi kommer som tidigare att skriva ihop ett städschema. Mer info om det kommer.
Har ni frågor – maila till kansli@soderhamnsgympan.se.
Alla grupper har egna FB-grupper där information löpande läggs ut, ni kan också sjukanmäla gymnaster via dessa grupper. Om ni inte känner till att grupperna finns kontakta er närmaste ledare för mer info.
Gå också gärna in och följ FB-gruppen Truppgymnaster, föräldrar och ledare! där alla inom trupp är samlade.

Nyhetsarkiv
Föräldramöte HT 20232023-07-07 12:56
2022-08-15 09:08
2022-02-01 08:40
Föräldramöte ht-202020-10-21 15:24
Ny lokal!2016-05-03 15:01