SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Söderhamns GF
Gymnastik
Information från föräldramötet den 26 augusti
2019-02-05 09:12
         Publicera    AvgränsareRedigera stycke
Föräldramöte ht-19
Föräldramöte 26 augusti 2019
Missade du föräldrarmöte, eller bara vill bli påmind om vad som blev sagt, så hittar du informationen här:

• 740 aktiva medlemmar
Utav dessa är ca 340 st. barn och ungdomar mellan 6-17 år - 10 tävlande trupper och 5 förberedande tävlingstrupper.
Vi har en trupp för vuxna (över 18 år) där både nybörjare och gamla gymnaster är välkomna. Vi har 6 barngrupper 2-7 år runtom i kommunen - Bergvik x 2, Sandarne x 2, Trönö och på Östra skolan i Söderhamn
Vi har också två parkourgrupper.
Föreningen har också gruppträning via Gymmix. Där finns ca 10 pass i veckan, schema finns på vår hemsida www.soderhamnsgympan.se Vi är i stort behov av ledare över 18 år då vi har cirka 150 barn i kö till trupp och parkour. Yngre ledare som kan visa och leda har vi men vi saknar en vuxen som kan stå som ansvarig. Som ledare får du utbildning från föreningen samt arvode. Du får också stöttning av oss i ditt ledarskap och gemenskap i en himla härlig förening!

• Försäkring Alla våra deltagare är försäkrade genom Pensum. Det är därför väldigt viktigt att betala in sin avgift så alla är försäkrade.

• Cafeterian Ett schema för bemanning av cafeterian under hösten är påbörjat. Vi strävar efter att varje gymnast bara ska behöva bemanna ett pass per år, men det är inte säkert att vi uppmärksammat eventuella byten under vårterminen. Blir ni tilldelade ett pass som ni inte kan, försök gärna att byta inom gruppen eller skriv ut i FB-gruppen ”Truppgymnaster, föräldrar, ledare”.

• Försäljning Vi kommer att sälja Bingolotter till jul (uppesittarkvällen den 23 december) och till nyår, samt Bingolottos adventskalender. Förvarna vänner och bekanta så att de köper av oss ☺

• Andelslotteri Vi har under våren startat namninsamling där man fått anmäla intresse till att vara med. Vi har inte fått tillräckligt många intresserade för att kunna starta upp lotteriet riktigt ännu. Målet är att fylla på med tillräckligt många under hösten för att kunna starta efter årsskiftet. Vill du vara med i lotteriet hör av dig till Mikaela på kansli@soderhamnsgympan.se.

• Policy Vi har i föreningen tillsammans med SISU skrivit ihop en policy där det bland annat beskrivs vilka förväntningar vi har på gymnaster och föräldrar samt vilka förväntningar ni kan ha på oss. Den kommer att läggas ut på vår hemsida och finns i broschyrform på hallen. Säg till om du vill ha/läsa.

• Medgivande av fotografering Föreningen har konton på Facebook, Instagram samt en hemsida där bilder och filmer från
träning kan läggas ut. De flesta trupper har även egna Instagram-konton. Många har redan skrivit på en blankett för medgivande, den som anmält sig det senaste året fick ta ställning i samband med anmälan. Vet du med dig att du inte lämnat medgivande, eller om du vill ändra dig, säg till så får du en blankett att skriva på. Speciellt viktigt är det att informera om ditt barn INTE får vara med.

• Antikmässan Vi kommer i år, för första gången, att vara med och bemanna och hjälpa till kring Antik- och samlarmässan som hålls i hallen. Inför, under och efter mässdagen den 5 oktober kommer vi att behöva hjälp med kioskpersonal, bakning, bortplockning av redskap m.m. Det finns ett schema för bemanning och andra ”arbetsuppgifter”. Arbetspassen som inte är fyllda kommer att läggas ut i gruppen ”Truppgymnaster, föräldrar, ledare”, är du inte redan med där så leta upp gruppen och gå med.

• Tävling Hudiksvall Tävlande trupper kommer att vara med på tävling i Hudiksvall helgen den 23-24 november. Mer information kommer lite närmare från respektive ledare.

• Poängjakten Vi kommer eventuellt att hålla i en ”poängjakt” här i Söderhamn med Gävle som besökande lag.

• Julavslutning Vi har planerat för en uppvisning preliminärt den 7 december i A-hallen inne i stan. Vi kommer att ha två sittningar och mer information kommer längre fram.

• Träningskläder, overaller, väskor På vår hemsida finns kläder och väskor med föreningens logga till försäljning. http://www.soderhamnsgympan.se/sida/?ID=146861

• Städschema Vi ansvarar själv för städning av vår del i hallen, tjejernas omklädningsrum samt toaletten närmast vår träningsyta. Separat schema för det finns på anslagstavlan i hallen. Information kommer också i respektive grupp inför just er städvecka.

• Ändringar i trupper Vi strävar efter att ha trupperna klara inför varje terminsstart, men det kan också förekomma flytt av gymnaster mitt i terminen. En flytt görs i samråd med ledare, gymnast och föräldrar.

• Brevlådor På anslagstavlan i hallen finns brevlådor om du har något som ska tas upp i styrelsen eller i ledargruppen.

• Sponsring Har du eller någon du känner ett företag som vill sponsra oss så får du gärna säga till. Information och vårt sponsorpaket finns på hemsidan: http://www.soderhamnsgympan.se/sida/?ID=248377

Har ni frågor kan Mikaela nås på 070-249 96 07 måndag-onsdag kl. 8-15 eller på kansli@soderhamnsgympan.se.


 Allmänna regler under träning:

·         Uppsatt hår

·         Barfota under redskapspassen

·         Träningskläder (tighta kläder)

·         Är man sjuk så är man hemma, vid magsjuka så gäller 72 timmars regeln hos oss också

·         Inga smycken

·         Föräldrar får inte gå ut på golvet under träning, bara när vi ledare ber er komma

·         Ha aldrig tuggummi, då det sitter tuggummi på redskap och i mattan

·         Gymnaster ska inte vara ute på golvet eller på redskap innan träningspasset startat

·         Syskon och andra ska inte vara ute på golvet eller på redskapen innan/under eller efter träningen


Nyhetsarkiv
Föräldramöte HT 20232023-07-07 12:56
2022-08-15 09:08
2022-02-01 08:40
Föräldramöte ht-202020-10-21 15:24
Ny lokal!2016-05-03 15:01