Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Söderhamns Gymnastikförening är en GYMMIX-förening och vi erbjuder bra träning nära dig. Träna med oss, träffa andra människor samt utveckla din hälsa och ditt välmående. Våra pass körs i Spegelsalen på Idrottshallen och vi har drop-in verksamhet vilket innebär att ingen föranmälan behövs. 


Välkommen att delta eller hör av dig vid frågor och funderingar. 
gymmix@soderhamnsgympan.se

eller tfn: 070-396 80 31 MagganSammanfattning av vår Gymmixverksamhet sedan certifieringen juni 2010

Vi tycker att Gymmix verkligen är ett lyft för Söderhamns Gymnastikförening. Nya och gamla medlemmar strömmar till på våra pass.

Vi har satsat på att bli mer synliga. Bilder i lokalpressen, nya profilkläder, roll-up samt ytterligare påbörjad profilutformning av träningslokalen - så stärkts Gymmixprofilen!

Vi har bra åldersspridning på bland våra deltagare och har fått en rejäl skjuts på ungdomssidan. Man tränar på Gymmix med sin kompis eller kanske med sin mamma. 

Sedan certifieringen 2010 vi även genomfört flera insatser utanför ordinarie Gymmixutbud. Genom Idrottslyftet har de besökt skolor, deltagit i idrottsskolor på lov samt kört pass på uppdrag från andra föreningar.

En styrka för oss och vårt Gymmix är att vi har två styrelseledamöter som har huvudansvar för Gymmix. Dessa personer fungerar som lagledare för Gymmixteamet och stöttar ledare i utvecklingen av Gymmixorganisationen samt det individuella ledarskapet.

Vi hoppas hoppas att kunna fortsätta främja Söderhamnarnas möjlighet till Bra träning nära dig!

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Söderhamns GF, 16/11 10:26 
Söderhamns GF, 06/11 11:30 
Söderhamns GF, 26/10 20:51 
Söderhamns GF, 21/10 08:33 
Söderhamns GF, 18/10 12:09 
Söderhamns GF, 24/08 20:47