SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Söderhamns GF
Gymnastik
Passbeskrivningar
Här kommer en kort presentation av innehållet i våra GYMMIX-pass: 
 
Styrka och rörlighet
Vi stärker kroppen och skapar god hållning, varvat med kondition och rörlighet.

 

Cirkelträning

Cirkelträning består av både konditions-och styrkeövningar. Under passet får du en allsidig träning där hela kroppen får jobba

 
Helkroppsstyrka

Här tränar vi hela kroppen med hjälp av den egna kroppsvikten där vi utmanar oss själva med skivstång, hantlar och övrigt motstånd. Siktet är inställt på uthållighet! 

 

Soma Move

Är träning för alla. Passet gör dig stark, smidig och skadefri. Det innehåller övningar i ett oavbrutet flöde av olika rörelsemönster. Du tränar flexibilitet, koordination, kroppsmedvetenhet, mjuk styrka och medveten närvaro. Rörelserna utför stående eller fyrfota och du som deltagare väljer själv nivå. Konceptet grundades av Cecilia Gustafsson och Linus Johansson.

 

Pump
Ett träningspass med skivstång som redskap där vi jobbar både tillsammans som ett traditionellt pumppass (á gymmix) och med övningar individuellt under kortare block. Hela passet genomförs med fokus på styrka och flås i en härligt utmanande och utmattande kombination. Här gäller det att våga utmana sig själv och ge järnet.
 
Stepintervall 
Ett pass där du till medryckande musik rör dig i enkla stegkombinationer. Vi rör oss på, bredvid och runt omkring varsin step up- bräda. Kort och gott så är denna träningsform en blandning av gammal hederlig aerobics och step up. Passar alla som gillar att röra sig till musik.
 
Zumba®
Intensiv konditionsträning till medryckande latinamerikansk musik som gör att du blir rejält svettig utan att du tänker på att du tränar. Ett Zumbapass gör dig svettig och glad.