Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Passbeskrivningar
Här kommer en kort presentation av innehållet i våra GYMMIX-pass: 

Aerobics 

Ett fartfyllt och rolig pass med olika stegkombinationer. Kombinationer binds ihop till serier av rörelser som ger dig en perfekt konditions- och förbränningsträning.


Cross
Ett intensivt träningspass där vi med olika kombinationsövningar tränar kondition, styrka, balans och koordination. 
Passet är till för dig som vill ha pepp och push till att kliva utanför bekvämlighetszonen.
 
EFIT
Effektiv Funktionell Intensiv Träning.
Ett intensivt och roligt pass där du kommer att få svettas rejält. Med hjälp av korta intensiva pass som är uppbyggda av funktionella rörelseövningar kommer du att få en allsidig träning där hela kroppen kommer att få jobba.

Funktionell träning
Styrka, balans och bålstabilitet, är de delar vi fokuserar på. Tempot är långsamt, så vi kan bibehålla en god hållning genom övningarna.

Pilates 
En funktionell träningsform som utvecklar din styrka, smidighet och mentala närvaro. Tekniken bygger på långsamma men fysiskt utmanande rörelser som blir mer krävande ju högre kontroll de utförs med. Passet genomförs på matta och fokus ligger på inre mag- och ryggmuskulatur och ökad rörlighet. Använder både liten och stor boll.

Pump 2.0
Ett träningspass med skivstång som redskap där vi jobbar både tillsammans som ett traditionellt pumppass (á gymmix) och med övningar individuellt under kortare block. Hela passet genomförs med fokus på styrka och flås i en härligt utmanande och utmattande kombination. Här gäller det att våga utmana sig själv och ge järnet.

Stepintervall 
Ett pass där du till medryckande musik rör dig i enkla stegkombinationer. Vi rör oss på, bredvid och runt omkring varsin step up- bräda. Kort och gott så är denna träningsform en blandning av gammal hederlig aerobics och step up. Passar alla som gillar att röra sig till musik.
 
Zumba®
Intensiv konditionsträning till medryckande latinamerikansk musik som gör att du blir rejält svettig utan att du tänker på att du tränar. Ett Zumbapass gör dig svettig och glad.