SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Covid-19
Godmorgon alla gymmixare!
Tyvärr har spridningen av covid-19 tagit fart igen och vi behöver vidta åtgärder och för tillfället ställa in alla pass. Det är inte heller ok att köra utomhusträning så det gäller samtliga pass.
Så fort follhälsomyndigheten går ut med nya restriktioner uppdaterar vi er. 
Ta hand om er! 
Mvh gymmixgänget!
Hej alla gymmixare!
Hej alla gymmixare! Pilatesen är tillbaka några tillfällen, varmt välkomna att avsluta veckan med ett skönt pass pilates! Söndagarna 8/11, 15/11 och 22/11 till att börja med. 17:00. 🙌💪
Höstlovet
Träningssugna? Vi kör GRATIS VECKA HELA HÖSTLOVSVECKAN!!🤩🤩🤩🤩💪💪💪💪😍🙌 schemat rullar som vanligt! VARMT VÄLKOMNA!!
Uppdatering
Hej alla gymmixare! Uppdatering:

Funktionell träning, onsdagar kl.18, kör utomhus så länge vädret tillåter.
Samling Idrottshallen Söderhamn
Ta med vattenflaska och handskar.
HT20
Hej alla träningssugna! Nästa vecka kör vi igång igen, ÄNTLIGEN! Schemat ser ut enligt följande och första veckan är såklart gratis prova på vecka. Ta med en kompis, din syster, din kompis syster eller vem du vill hela vecka 36 då det är helt gratis! Det är bara att dyka upp det behövs ingen föranmälan och vi håller till i spegelsalen på A-hallen. Skicka iväg ett meddelande om du undrar något annat! Vi ses väl??? 💪
Viktig information till våra medlemmar.
Hej alla gymmixare! 
Med anledning av det nya viruset vill vi att du tar del av nedanstående information. 
Vi har än så länge valt att hålla gymmix träning igång. Vi håller oss uppdaterade av de senaste rekommendationerna och ber våra följare göra lika så. Efter varje pass hos oss spritar man av sina redskap. Desinficering finns att tillgå i hallen. För att ytterligare undvika smittspridning av det nya viruset så ber vi alla medlemmar som känner sig hängiga eller som har något annat förkylningssymtom att stanna hemma och vänta ut symtomen innan man besöker oss.
För friska människor så är viruset inget livshotande men för personer med försämrat immunförsvar kan det vara livshotande. Jag hoppas vi ses i hallen mvh Gymmix gänget.