Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen

I Söderhamns gymnastikförening är utbudet stort!


Barngymnastik från 2 år, truppgymnastik, parkour och gruppverksamhet inom Gymmix.


Välkomna!
Gymmix uppdatering.
2020-04-01 20:21
Hej alla gymmixare! Stationsträningen på onsdagar kl.18 kommer att köras utomhus resten av terminen, uppsamling vid idrottshallens entré.
VARMT välkomna!🔥💪
Med anledning av Covid-19
2020-03-26 14:15
Med anledning av covid-19 förtydligade tidigare i veckan Folkhälsomyndigheten ställningstagandet att fysisk aktivitet är bra för folkhälsan och idrott och träning ska därför fortsätta, med vissa säkerhetsåtgärder.
Då vi inte är sakkunniga i frågan följer vi noga Folkhälsomyndighetens rekommendationer och utvärderar kontinuerligt behovet av att ev. stänga ner träningar.
Tillsvidare genomför vi planerade träningar, om inte din ledare meddelar annat. Självklart är det frivilligt att delta.
Vi vill be alla gymnaster och föräldrar om följande:
• Om du är i riskzon så stanna hemma, det gäller både gymnaster och ledare!
• Stanna hemma vid symtom (även lindriga). Stanna hemma i minst två dagar efter att du tillfrisknat. Ett stort tack till våra ledare och gymnaster som tar detta ansvar!
• Lämna gymnasten utanför entrén, följ inte med in. Detta för att minska antalet personer i hallen och därmed även eventuell smittspridning (undantag för minitrupper där gymnasterna kanske inte vågar gå in själva).
• För att inte få stora folksamlingar i väntan på träningarna, så ser vi gärna att man väntar ute till träningsstarten och mellan träningarna.
• Gymnaster ska tvätta händerna vid ankomst till träningen. Ledarna kommer även hjälpa alla gymnaster att sprita händerna innan de går in på träningsytan.
• Gör en frånvarorapportering i facebookgruppen om gymnasten inte kan delta (underlättar planering av träning och antalet ledare).
Vi ber också om er förståelse om vi blir tvungna att ställa in ett pass pga. ledarbrist.
Föreningen har genomfört en riskanalys och vidtagit bl.a. följande åtgärder:
• Anpassar träningsformerna för att minimera fysisk kroppskontakt (undvika två-två övningar och inte passa mer än nödvändigt).
• Planering av golvytan så att så få som möjligt är på samma plats samtidigt. Schema samt träningstider kommer därför att ändras något (inga dagändringar) och informeras i respektive trupps facebookgrupp.
• Städning av toaletter och samlingsrum sker dagligen samt spritning av använda redskap.
Om det uppstår unika frågor så använd vår mail: kansli@soderhamnsgympan.se och kom ihåg att det säkert är många som vill ha kontakt med oss just nu och att därför kan ta lång tid innan vi svarar. Följ våra sociala medier och hemsidan där ni kan hitta aktuell information. Så fort vi har något att förmedla så läggs det ut där.
Informationen angående covid-19/corona uppdateras kontinuerligt. Vi hänvisar till länkarna nedan för att hålla er uppdaterade.
Uppdatering från Svenska Gymnastikförbundet (inklusive konsekvenser av förbudet mot att hålla allmänna sammankomster och offentliga tillställningar):
Gymmix!!
2020-03-25 20:59
Hej alla gymmixare!
Nästa måndag så kör Anna H sitt crosspass utomhus! 😍

Hennes egna beskrivning: ”Cross: jogg med stopp för styrka på rundan.”

Vi samlas utanför huvudentrén. 
VARMT välkomna!🙌☀️🔥
Gymmix information!
2020-03-15 23:31
Hej alla gymmixare! 
Med anledning av det nya viruset vill vi att du tar del av nedanstående information. 
Vi har än så länge valt att hålla gymmix träning igång. Vi håller oss uppdaterade av de senaste rekommendationerna och ber våra följare göra lika så. Efter varje pass hos oss spritar man av sina redskap. Desinficering finns att tillgå i hallen. För att ytterligare undvika smittspridning av det nya viruset så ber vi alla medlemmar som känner sig hängiga eller som har något annat förkylningssymtom att stanna hemma och vänta ut symtomen innan man besöker oss.
För friska människor så är viruset inget livshotande men för personer med försämrat immunförsvar kan det vara livshotande. Jag hoppas vi ses i hallen mvh Gymmix gänget.
Passändring gymmix
2020-03-15 17:33
Hej alla gymmixare! Imorgon blir det eFIT med Anna C istället för Cross med Anna H. Varmt välkomna!!🙌
Nyheter från våra grupper
Gymmix, 12/01 18:36 
Gymmix, 08/01 13:53 
Gymmix, 09/12 12:47 
Gymmix, 18/11 19:59 
Gymmix, 17/11 20:21 
Gymmix, 14/11 15:53