Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Ledare inom truppverksamheten
Som ledare i vår förening eftersträvar vi en god moral, bra träningsmöjligheter och personlig- och gymnastisk utveckling för alla våra gymnaster oavsett ålder. 
Som ideell ledare i föreningen så lägger ledarna ner privat tid på föreningen och gymnasterna i form av träningar, läger, tävlingar, planering, struktur, administration, utveckling, glädje och gemenskap. 

Våra ledare är utbildade genom Svenska Gymnastikförbundet och är licenserade inom de olika steg i utbildningsstegen.
Föreningen följer Gymnastikförbundets utbildningskrav och licens/försäkringskrav samt tränings/tävlingskrav.  På länken nedan kan du läsa mer om utbildningskrav och licens/försäkring.

Våra ledare är försäkrade genom Gymnastikförbundet. Lika så ditt barn, läs mer om ditt barns försäkring och licens på Avgifter och Försäkring. Det hittar du i spalten till vänster. 

Inom truppgymnastik ska du som ledare kunna ha koll på och i de flesta fall kunna träna gymnaster i alla grenar som finns inom disciplinen truppgymnastik. Vilket är Tumbling, Trampett och Fristående. För att kunna leda och träna gymnaster i de olika grenar måste du vara utbildad, på bilden ovan ser ni hur utbildningsstegen ser ut. 
I nuläget har vi ledare som är licenserade i barn och ungdom upp till disciplin steg 2. 

Som ledare i vår förening inom trupp har du förmåner som:
- gratis träning på Gymmix gruppträning
- Ditt barn/dina barn tränar för halva terminsavgiften 
- föreningen står för utbildningskostnader
- osv