SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Söderhamns GF
Gymnastik
Avgifter

Som medlem i Söderhamns gymnastikförening betalar du en medlemsavgift på 150 kr en gång per kalenderår. Den täcker gymnastens försäkring som beskrivs här nedanför. Utöver detta betalar man en terminsavgift som faktureras i början av vår- och höstterminen. Alla fakturor skickas ut till den angivna e-postadress ert barn är registrerat på. Vänligen uppdatera oss om ni har ändrat något av era barns kontaktuppgifter.

 

Vi erbjuder 1 prova på träning i början av terminen.
Önskar ni hoppa av en grupp måste detta anmälas via mail: kansli@soderhamnsgympan.se.
Fakturan skickas ut i samband med termin slut, då planeringen inför den kommande terminens måste göras mellan terminerna.

Fakturan skickas via Quickly.

 

Försäkring/licens

Alla gymnaster som är medlemmar och deltar i föreningens verksamhet är olycksfallsförsäkrade. Försäkring och träningslicens ingår i termins- och medlemsavgift:

- Basförsäkring – gäller alla oavsett ålder som ej behöver tränings-/ tävlingslicens

- Träningslicens – gäller de som inte tävlar men ändå utför fria rotationer runt tväraxeln (oavsett redskap) samt gör överslag och kullerbytta på trampett

- Ledarförsäkring – gäller alla ledare som har ett uppdrag i föreningen 

 

Tävlingsavgift

För de gymnaster som tävlar tillkommer en tävlingsavgift som är 100 kronor per tävling. Detta gäller för tävlingar som Gävleborgsjakten och Uppsvenska mästerskapen som är tävlingar inom våran region.

Rikstävlingar kostar 500–2000 kr/tävling då dessa oftast innebär övernattning och mat för flera dagar.
Avgiften finns då vi inför varje tävling betalar en startavgift för varje trupp och för att föreningen står för dräkterna som används under tävling.

- Tävlingslicens – gäller alla som tävlar i gymnastik