SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen

I Söderhamns gymnastikförening är utbudet stort!


Barngymnastik från 2 år, truppgymnastik, parkour och gruppverksamhet inom Gymmix.


Välkomna!
Med anledning av Covid-19
2020-03-26 14:15
Med anledning av covid-19 förtydligade tidigare i veckan Folkhälsomyndigheten ställningstagandet att fysisk aktivitet är bra för folkhälsan och idrott och träning ska därför fortsätta, med vissa säkerhetsåtgärder.
Då vi inte är sakkunniga i frågan följer vi noga Folkhälsomyndighetens rekommendationer och utvärderar kontinuerligt behovet av att ev. stänga ner träningar.
Tillsvidare genomför vi planerade träningar, om inte din ledare meddelar annat. Självklart är det frivilligt att delta.
Vi vill be alla gymnaster och föräldrar om följande:
• Om du är i riskzon så stanna hemma, det gäller både gymnaster och ledare!
• Stanna hemma vid symtom (även lindriga). Stanna hemma i minst två dagar efter att du tillfrisknat. Ett stort tack till våra ledare och gymnaster som tar detta ansvar!
• Lämna gymnasten utanför entrén, följ inte med in. Detta för att minska antalet personer i hallen och därmed även eventuell smittspridning (undantag för minitrupper där gymnasterna kanske inte vågar gå in själva).
• För att inte få stora folksamlingar i väntan på träningarna, så ser vi gärna att man väntar ute till träningsstarten och mellan träningarna.
• Gymnaster ska tvätta händerna vid ankomst till träningen. Ledarna kommer även hjälpa alla gymnaster att sprita händerna innan de går in på träningsytan.
• Gör en frånvarorapportering i facebookgruppen om gymnasten inte kan delta (underlättar planering av träning och antalet ledare).
Vi ber också om er förståelse om vi blir tvungna att ställa in ett pass pga. ledarbrist.
Föreningen har genomfört en riskanalys och vidtagit bl.a. följande åtgärder:
• Anpassar träningsformerna för att minimera fysisk kroppskontakt (undvika två-två övningar och inte passa mer än nödvändigt).
• Planering av golvytan så att så få som möjligt är på samma plats samtidigt. Schema samt träningstider kommer därför att ändras något (inga dagändringar) och informeras i respektive trupps facebookgrupp.
• Städning av toaletter och samlingsrum sker dagligen samt spritning av använda redskap.
Om det uppstår unika frågor så använd vår mail: kansli@soderhamnsgympan.se och kom ihåg att det säkert är många som vill ha kontakt med oss just nu och att därför kan ta lång tid innan vi svarar. Följ våra sociala medier och hemsidan där ni kan hitta aktuell information. Så fort vi har något att förmedla så läggs det ut där.
Informationen angående covid-19/corona uppdateras kontinuerligt. Vi hänvisar till länkarna nedan för att hålla er uppdaterade.
Uppdatering från Svenska Gymnastikförbundet (inklusive konsekvenser av förbudet mot att hålla allmänna sammankomster och offentliga tillställningar):
Coronaviruset
2020-03-11 11:54
Hej!

Vi förstår att det finns stor oro kring allt med Coronaviruset just nu. Söderhamns gymnastikförening följer rekommendationer från Folkhälsomyndigheten och andra ansvariga myndigheter.

Vi har inga planer i dagsläget på att ställa in några träningar. Däremot vill vi inte att du som har feber och hosta kommer på träning, särskilt om du har vistats i något av riskområdena (Kina, Italien, Sydkorea, Iran),
träffat någon som varit där eller på annat sätt riskerat att ha smittats.
Det är vår rekommendation även annars att man stannar hemma om man inte känner sig helt frisk, men det är extra viktigt nu.

Även om du känner dig frisk är det extra noga just nu att du är noga med handhygienen.

Gå gärna in och läs Folkhälsomyndighetens tips om hur du skyddar dig själv och andra från smittspridning.

Har du frågor är du välkommen att kontakta oss på kansli@soderhamnsgympan.se.
Tack för ert stöd
2019-01-16 10:25

Tack till alla medlemmar som handlat via Sponsorhuset under 2018. Det har gett oss extra intäkter till Söderhamns Gymnastikförening.


Du som ännu inte börjat använda Sponsorhuset, kom igång här: https://www.sponsorhuset.se/sgf/bli-medlem

Terminsavslutning
2017-12-15 12:08
Nu har samtliga grupper haft avslutning, både inom barn- och familjegympa, parkour och trupp! 

Ha ett skönt jullov alla fina så ses vi igen efter jul och nyår!! 

God Jul och Gott Nytt år!
Nyheter från våra grupper
Stödmedlem, 10/02 09:08 
Truppgymnastik, 21/10 15:24 
Truppgymnastik, 15/06 14:58 
Truppgymnastik, 03/05 15:01